Uitvaartverzorging Erik van Zoest

Een combinatie van inlevingsvermogen, ervaring en toegankelijkheid

Ons Team

Erik van Zoest

Oprichter & Uitvaartverzorger

Rianne Huibers

Algemeen Medewerkster

Dennis van Zoest

Uitvaartverzorger (in opleiding)

Het ontstaan

In 2002 heb ik de stap gemaakt naar de uitvaartzorg. Voor een gedegen basiskennis heb ik het erkende Stivu-diploma behaald voor uitvaartondernemer. Vervolgens ben ik werkzaam geweest als overledenenverzorger en uitvaartleider. Hoe ingrijpend en emotioneel het overlijden en het contact ook kan zijn, ik heb nog geen moment spijt van de overstap. Sinds 1 januari 2006 ben ik mijn eigen uitvaartverzorging gestart, mede op advies van familie en vrienden en ook omdat ik meer persoonlijke zorg en begeleiding wil geven. Met Respect voor alle wensen, aandacht voor alle mensen wil ik nabestaanden bijstaan in een heel moeilijke periode in hun leven, waarmee ze verder moeten.
Picture of Erik van Zoest

Erik van Zoest

''Respect voor alle wensen, aandacht voor alle mensen'' ~ Spreekt alles uit waar ik voor sta.

Identiteit uitgelegd

Om te beginnen zit in het logo een uitgelichte en op de voorgrond gezette Z. De Z staat voor zorg, want dat is mijn grootste motivatie.

 

Verder heb ik bewust gekozen voor uitvaart in de naam in plaats van begrafenis- en of crematieverzorging. De uitvaart is een gebeurtenis die niet binnen vijf of zes dagen te plaatsen is. Het begint soms al voor het overlijden met bijvoorbeeld een voorgesprek. En na de dag van de begrafenis of crematie is er de nazorg. Maar tussen het moment van overlijden en de dag van de uitvaart gebeurt ook veel dat bijdraagt aan een waardig afscheid en aan de rouwverwerking.

 

De druppels op de grasspriet staan voor het verdriet dat wordt opgevangen. Ik kan het verdriet uiteraard niet wegnemen, maar wel tot steun zijn in moeilijke tijden. Na een overlijden staan nabestaanden op de drempel van een nieuw leven (de kleur groen). Het wordt nooit meer hetzelfde. Daarom heb ik gekozen voor de kleur groen als bedrijfskleur.

Scroll naar boven