Uitvaartverzorging Erik van Zoest

Beoordelingen

Familie van Dick de Waal
Familie van Dick de Waal
Lees verder
De goede recensies en de naam Erik, die voor onze vader een speciale betekenis had, deed ons besluiten zijn uitvaart door jou te laten verzorgen. Vanaf de eerste kennismaking voelden wij ons al direct gerust met onze keuze. Jouw warme en vriendelijke persoonlijkheid en de fijne gesprekken hebben ons veel steun gegeven. Door jouw persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft onze vader een hele mooie uitvaart gehad. Wij hadden het niet mooier of beter kunnen wensen en zijn daarvoor heel dankbaar. Chapeau voor jou en natuurlijk ook voor Dennis en Rianne.
Familie Van Soest
Familie Van Soest
Lees verder
Wij willen jullie ook graag nogmaals bedanken voor de fijne manier waarop jullie ons hebben begeleid na het overlijden van onze moeder. mede hierdoor kunnen wij met een goed gevoel terugkijken op de manier waarop wij tijdens de uitvaart van onze moeder, haar wens konden respecteren, maar toch ruimte kregen voor eigen inbreng. Dat hebben wij als zeer kostbaar ervaren.
Familie IJkhout
Familie IJkhout
Lees verder
Dank je wel dat je ons in deze verdrietige dagen zo tot steun bent geweest en precies aanvoelde en kon aanvullen wat onze wensen waren voor dit mooie afscheid .... Niks was je teveel, super bedankt hiervoor!!
Marian
Marian
Lees verder
Via deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de geweldige begeleiding tijdens de uitvaart van onze vader! Wij hebben het als een enorme steun ervaren. De wijze waarop je ons door het proces heen geholpen hebt, vinden we van grote klasse…. Het schakelen, en vooral de snelheid hierin, van de “vrolijke momenten” tot heel snel weer inschatten van de ernst van de situatie.. En vooral de steun naar onze moeder toe… Je enorme geduld en flexibiliteit verdienen een pluim! En natuurlijk zullen we onze ervaring ook naar buiten uitdragen. Nogmaals dank voor je steun!!
Cor
Cor
Lees verder
Er zijn niet altijd woorden om uitdrukking te geven aan je gevoelens. Zo is het ook nu met wat ik jou wil zeggen. Wij als familie kijken terug op een bijzonder afscheid van onze moeder en vrouw. De bijdrage die jij hebt geleverd, de steun die we van je hebben ontvangen, de zorg die je aan alles hebt besteed, je integriteit, maar vooral ook wie je bent als mens, daar zijn wij zeer dankbaar voor. Door jou hebben wij ons zo veel mogelijk kunnen bezighouden met het afscheid van onze moeder en vrouw. Hierdoor zal ook het rouwproces een andere wending krijgen, omdat wij hebben kunnen zien en voelen hoe bijzonder zij was. Nogmaals dank en we zullen elkaar vast weer spreken. Namens ons allemaal een warme en liefdevolle groet,
Jan en Wil
Jan en Wil
Lees verder
Bedankt voor je toewijding en zorgzaamheid bij dit onvoorstelbare verlies. Je bent een bijzonder persoon die zichtbaar liefdevol het vak verstaat. Bij ons grote verdriet was je een geweldige steun. Heel veel dank hiervoor.
Familie Viegen
Familie Viegen
Lees verder
Ontzettend bedankt voor de fijne verzorging en persoonlijke aandacht die je ons en onze moeder/oma hebt gegeven.
Familie Stam
Familie Stam
Lees verder
Bedankt voor al je lieve zorgen. Ondanks al ons verdriet kijken wij terug op een warme en liefdevolle week. Je bent een zeer bijzondere man.
Familie Arisse
Familie Arisse
Lees verder
Uit naam van ons hele gezin kunnen we Erik van Zoest niet genoeg bedanken als een uitvaart al perfect uitgevoerd kan worden zoals wij wilde voor onze man/vader . Heeft hij ons bij gestaan, geadviseerd tevens perfect voor ons gevoel uitgevoerd. Een persoonlijkheid met heel veel inlevings gevoel en menselijkheid in zijn beroep en een die zijn vak verstaat. Erik we kunnen je niet genoeg bedanken voor wat jij heb betekend in het afscheid van ons pap. Als familie leggen wij ons vertrouwen bij u neer en weten wij waar wij in onze moeilijke tijden terecht kunnen.
Familie Vermeulen
Familie Vermeulen
Lees verder
Wij willen je bedanken voor alle goede zorgen na het overlijden van Gerrit. Mede door jouw advies, ervaring en jouw team kijken wij terug op een nette en respectvolle crematie zoals Gerrit het ook gewild zou hebben. Nogmaals bedankt.
Familie Hurk
Familie Hurk
Lees verder
Je naam was ons onbekend tot die nacht. Jij was voor ons de eerste stap tot verwerking. Het voelde niet koud, maar als een magneet die ons meenam naar onze zoon. Vanaf dat moment zit je diep in ons hart en dat zal nooit meer verdwijnen. We hadden ons geen ander iemand kunnen wensen die ons begeleide. Bedankt voor de aandacht en interesse in de dagen die volgden. Bedankt!!
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Je hebt ons in een bijzondere zware periode met raad en daad bijgestaan, waarbij je alles in het werk stelde om onze wensen die met het overlijden en begraven van Bert verband hielden zo goed mogelijk te vervullen. Je deed het altijd zorgzaam en ogenschijnlijk zonder haast (terwijl wij ons realiseerden dat de tijd drong). De manier waarop je onze belangen behartigde gaf ons vertrouwen en daardoor een stuk rust dat alles goed geregeld was / zou worden. We zijn je voor dit alles enorm dankbaar. Het allerbeste toegewenst.
Anoniem
Anoniem
Lees verder
Erik heel erg bedankt voor alle zorgen en steun die we van jou mochten ontvangen in deze moeilijke tijd. Alles was perfect. Dank je namens de hele familie
Familie De Wit
Familie De Wit
Lees verder
Wij willen jou en je medewerkers bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze moeder. Wij hebben dit zeer bijzonder en goed ervaren hoe jullie dit doen. Een groot compliment hiervoor.
Familie Honders
Familie Honders
Lees verder
We willen je nog hartelijk bedanken voor de goede zorgen na het overlijden van onze moeder. Wij hebben ervaren dat we altijd op je konden rekenen en overal met je over konden praten. Nogmaals bedankt.
Pimmy en Theo Mol
Pimmy en Theo Mol
Lees verder
Wij willen jou en je medewerkers nog even bedanken voor de voortreffelijke uitvoering van de verzorging na het overlijden en de uitvaart van onze moeder en schoonmoeder. Ook alle lof voor het afhandelen van alle formaliteiten en het maken van de kaarten naar ons idee. Jullie zijn een grote steun geweest in die droevige periode.
Vorige
Volgende

Dien hier uw eigen beoordeling in

Uw e-mailadres wordt niet getoond in de beoordeling!
Scroll naar boven